BSA Lifestructures

Endress + Hauser Customer Center

This 64,000-square-foot sales and customer service center acts as a training center for Endress +Hauser (E+H) employees, visiting customers as well as office space for sales and service departments. Each space was designed with flexibility and multi-use functionality. Furniture was specifically designed to address the needs for each department offering collaborative space, focus space and appropriate acoustics.

 

This Customer Center features a full-service cafeteria and fitness center for entire E+H campus in addition to a wellness center for employees and family members. A tiered auditorium opens up to a second meeting space to accommodate multiple separate meetings to one large meeting space.

Project Statistics

  • Client Endress + Hauser
  • Location Greenwood, Indiana
  • Size 64,000 SF
  • Year Completed 2014
  • Service Provided Interior Design